Οι άνθρωποι

Άκης Γεωργακέλλος

Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας

Ο Άκης Γεωργακέλλος αποφοίτησε από τη Νομική Αθηνών. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές Πολιτικής Επιστήμης και Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εξειδικεύτηκε στην Πολιτική Επικοινωνία. 

Έχει δημοσιεύσει άρθρα, αναλύσεις και μελέτες και έχει διδάξει σε σεμινάρια για θέματα πολιτικής στρατηγικής, επικοινωνίας και δημόσιας εικόνας. 

Εργάζεται στο χώρο της Επικοινωνίας από το 1998, συνεργαζόμενος ως ελεύθερος επαγγελματίας, με μεγάλες εταιρείες επικοινωνίας και διαφήμισης και είχε την ευθύνη του σχεδιασμού και της υλοποίησης πολλών εκστρατειών πολιτικών προσώπων, φορέων και εταιρειών.

Ειδικεύεται στο στρατηγικό σχεδιασμό και στη διαχείριση κρίσεων.

Ευτύχης Βαρδουλάκης

Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας

Ο Ευτύχης Βαρδουλάκης σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακά στην Πολιτική Επικοινωνία στο City University του Λονδίνου.

Την τελευταία 20ετία εργάζεται ως σύμβουλος πολιτικής επικοινωνίας, στρατηγικής και πολιτικών ερευνών σε μεγάλες εταιρείες του χώρου, αλλά και ως ανεξάρτητος σύμβουλος.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκλογικών εκστρατειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε πολλές εκστρατείες επικοινωνίας φορέων και οργανισμών.

Άρθρα, συνεντεύξεις και αναλύσεις του έχουν δημοσιευτεί στον Τύπο, ενώ έχει συμμετάσχει, ως ειδικός πολιτικός αναλυτής, σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Έχει συγγράψει τα βιβλία του: α) «ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ: Πώς να προετοιμαστείτε σωστά για μια εκλογική αναμέτρηση» (Πεδίο 2014) και β) «Διλήμματα μιας Πενταετίας – Τα στρατηγικά πολιτικά ορόσημα της περιόδου 2014 – 2019» (Πεδίο 2019).